Летото е период на стомачни вируси – лекарите со објаснување за разликите со Ковид-19

Летото и топлото време се период на чести вируси и инфекции. Најмногу застапени се стомачните вируси, проследени со симптоми како

Read more

Постот и здравјето – чување на имунитетот во време на пандемија

Верниците во недела ќе го слават Христовото воскресение – Велигден. Голем дел од нив го практикуваат постењето – одрекувањето од

Read more
error: Content is protected !!