Во Маврово-Ростуше во изолација медицински персонал и вработени во ЈКП

Откако изминатите денови беа регистрирани првите два случаи на коронавирус во Општина Маврово и Ростуше, во домашна изолација се ставени

Read more
error: Content is protected !!