Пациенти со ковид во Гостивар се примаат и во модуларната болница

Почна хоспитализација на заболени со ковид и во модуларната болница во Гостивар. Деновиве има наплив на болни кои имаат потреба

Read more

Почнаа подготовките за поставување на ковид центарот во Гостивар

Започнаа теренските подготовки за поставување на монтажниот ковид центар во Гостивар. Градежна механизација од вчера работи на уривање на објектот

Read more