Ковид кризата ја зголеми невработеноста во Гостивар

Ковид кризата придонесе да се зголеми бројот на невработени во гостиварскиот регион.  На листата на Агенцијата за вработување, актуелно има

Read more

Во Гостивар за надоместок се пријавиле 50-тина лица кои останале без работа

Вистинската слика за тоа, како и колку вонредната состојба поради короната влијаела врз работните места во Гостивар, ќе се знае

Read more
error: Content is protected !!