Околу 570 активно заразени со корона во Гостивар, апел за празниците да се почитуваат мерките

Пандемската 2020-та година, Гостивар за среќа, ќе ја заврши со затишје на коронавирусот. Намалени се бројките на новозаразени, хоспитализирани пациенти

Read more