Ќумбев и Атлески гости во Спортски преглед на К&М ТВ

Претседателот на Синдикатот на фудбалери на Македонија, Панче Ќумбев, и поранешниот фудбалер на Тетекс и Силекс, Мирослав Атлески, беа гости

Read more

Тетовецот Мирослав Атлески ја пренесува состојбата со Ковид-19 во Норвешка

Тетовецот Мирослав Атлески, кој во својата кариера настапуваше за Тетекс и Силекс, а во моментов е играч и помочник тренер

Read more