Онлајн уписи во музичкото училиште во Тетово

Согласно препораките на министерството за здравство, годинава уписите за новите ученици во училиштата. Не е исклучок и државното музичко училиште

Read more

Секторот за образование алармира на недостиг на учебници во училиштата во Гостивар

Недостигот на учебници во основните и во средните училишта е загрижувачки и Министерството итно мора да преземе мерки, потенцираа денес

Read more