Административни процедури ја одолговлекуваат распределбата на социјалните станови во Гостивар

Наместо да бидат нечиј топол дом, овие станови во Гостивар наменети за социјално загрозени семејства и по година и половина

Read more

Прес на градоначалникот Таравари за 3 години раководење

Со видео презентација на реализирани проекти и прес конференција, градоначалникот на Гостивар Арбен Таравари, направи пресек на тригодишното раководење со

Read more