Се врши дезинфекција на влезови од станбени згради во Тетово

Една од мерките против ширењето на коронавирусот е и дезинфекцијата на јавните површини. Како помагачи во целокупниот процес се и

Read more

Инфо сесија на Фондот за иновации во Тетово

Трет јавен повик за истражувачки проекти е во тек. Наменет е за сите основни и средни училишта, а го спроведува

Read more