Предлог за продолжува на одбојкарската сезона

Одбојкарската федерација на Македонија до клубовите од машката и женската лига достави конкретен предлог план за продолжување на одбојкарската сезона.

Read more

Претседателот на ОФМ, Петар Јовановски, гостин во Спортски преглед

Одбојкарските првенства на Македонија, слично како и во останатите спортови, се во комплетен прекин и сеуште е неизвесно нивното продолжување.

Read more
error: Content is protected !!