Пандемијата ги натера гостиварци повеќе да се грижат за здравјето

Медицината докажала дека во борбата против вирусите и последиците кои ги предизвикуваат, најважен е имунитетот на организмот. Откако почна ковид

Read more

Задолжителна заштита и дезинфекција пред влегување во маркет

Задолжително носење заштитна маска и дезинфицирање на рацете на самиот влез од маркетот. Ова се мерките кои се преземаат низ

Read more

Постот и здравјето – чување на имунитетот во време на пандемија

Верниците во недела ќе го слават Христовото воскресение – Велигден. Голем дел од нив го практикуваат постењето – одрекувањето од

Read more
error: Content is protected !!