Лекарите во Гостивар апелираат граѓаните навреме да бараат медицинска помош

Медицинарите во Гостивар имаат полни раце работа, откако периодов се влоши состојбата со коронавирусот на подрачјето. Бројот на активно болни

Read more
error: Content is protected !!