Мали гостиварци вклучени во планинарска школа, секој викенд на планина

Лиценцираниот планинарски водич и пасиониран вљубеник во природата од Гостивар, Исмет Шурбан успешно ја шири мисијата на планинарството меѓу новите

Прочитај повеќе