Гостиварка на која станот и‘ изгоре во пожар бара помош

Самохрана мајка со две малолетни деца од Гостивар ги живее најтешките денови од својот живот. Џемиле Хорман остана без покрив

Read more

Палењето на Русино стана алармантно, Таравари вели пожарите се подметнати

Состојбата со депонијата Русино, каде изминатите месеци отпадот често гори, вчеравечер   ескалираше. Гостивар се загуши во чад и смрдеа. Граѓаните

Read more