Задолжителна заштита и дезинфекција пред влегување во маркет

Задолжително носење заштитна маска и дезинфицирање на рацете на самиот влез од маркетот. Ова се мерките кои се преземаат низ

Read more

17 прекршувања на полицискиот час во Гостивар и Тетово за Први мај

Вчерашниот првомајски празник донесе зголемен број на прекршувања на полицискиот час на полошкото подрачје. Според податоците од СВР Тетово, вкупно

Read more