Британската Амбасадорка Галовеј во посета на Гостивар

Актуелната состојба со ковид пандемијата, поддршка на проекти и активности, функционирањето на локалната самоуправа. На овие теми разговараа денес на

Read more

Таравари и Шабани во посета на училиштата во Гостивар

Ќе добијат ли повеќе училишта во Гостивар согласности за настава со физичко присуство? Општината пред Министерството за образование ќе излезе

Read more

Заменик министерката за внатрешни работи во посета на СВР Тетово

Заменик министерката Славјанка Петровска го посети секторот за внатрешни работи Тетово. Таа истакна дека од раководството била запознаена со безбедносната

Read more