Летото е период на стомачни вируси – лекарите со објаснување за разликите со Ковид-19

Летото и топлото време се период на чести вируси и инфекции. Најмногу застапени се стомачните вируси, проследени со симптоми како

Read more

Таравари ги повика гостиварци да ги почитуваат препораките и да не се крева паника

Општина Гостивар заедно со Врапчиште и Боговиње формираше Кризен штаб за координирање на активности и мерки против Ковид 19. На

Read more