Прес на градоначалникот Таравари за 3 години раководење

Со видео презентација на реализирани проекти и прес конференција, градоначалникот на Гостивар Арбен Таравари, направи пресек на тригодишното раководење со

Read more

СДСМ Гостивар: Може да се организираат 100% безбедни избори за здравјето на граѓаните

Новата нормалност значи организирање на изборен процес согласно здравствените протоколи. Избори може да се организираат и да бидат 100% сигурни

Read more