Градинките во Гостивар подготвени – Околу 160 родители се пријавиле да ги носат децата

Ковид пандемијата ги остави градинките без детски џагор скоро шест месеци. Откако се усвои протокол се чека на одлуката на

Read more
error: Content is protected !!