Горан од Гостивар, преживеан патник во кобниот автобус: „Да не заборавиме и да извлечеме поука“

Горан Наумовски од Гостивар е еден од патниците кои ја преживејаа трагичната несреќа со автобусот на Дурмо Турс. Присеќавајќи се

Read more
error: Content is protected !!