Ќумбев и Атлески гости во Спортски преглед на К&М ТВ

Претседателот на Синдикатот на фудбалери на Македонија, Панче Ќумбев, и поранешниот фудбалер на Тетекс и Силекс, Мирослав Атлески, беа гости

Read more

Дејан Симовски гостин во Спортски преглед на К&М ТВ

Поранешниот Македонски одбојкарски репрезентативец и интернационалец, а сега тренер и играч на ОК Универзитет Тетово, Дејан Симовски, беше гостин во

Read more
error: Content is protected !!