Средните училишта во Гостивар се подготвуваат за уписи според протоколот за заштита

Средните училишта во Гостивар ги вршат подготовките за спроведување на уписите за полуматурантите, според Протоколот за заштита од коронавирус. Оваа

Read more
error: Content is protected !!