Донирана опрема за Клиничката болница во Тетово од страна на амбасадорката на Јапонија

Со ново амбулантно возило ќе располага Клиничката болница во Тетово. Возилото е донација од Јапонската амбасада. Амбасадорката Кеико Ханеда, се

Read more

Одржан регионален форум за утврдување на развојните потреби во Полошко

Проекти во кои најважна компонента ќе биде социјалната инклузија. Ова е целта на регионалните форуми кои се одржуваат во рамките

Read more