Дејан Симовски гостин во Спортски преглед на К&М ТВ

Поранешниот Македонски одбојкарски репрезентативец и интернационалец, а сега тренер и играч на ОК Универзитет Тетово, Дејан Симовски, беше гостин во

Read more

Четири нови засилувања во ОК Универзитет Тетово

Раководството на Одбојкарскиот клуб Универзитет Тетово со неколку репрезентативни засилувања најавува атак на освојување на титулите во првенството и купот

Read more