Уписи средно Гостивар: Медицинско пополнето, во останатите училишта има слободни места

Медицинските струки се покажаа како најатрактивни за полуматурантите во Гостивар. Во средното медицинско училиште пополнети се сите слободни места во

Read more
error: Content is protected !!