Ученици во Гостивар вклучени во проектот „Спорт за развој“

Основци и средношколци од гостиварските училишта денес преку спортски активности и разни игри совладуваа вештини на комуникација, солидарност, толеранција, а

Прочитај повеќе

Донирани 50 таблети за деца од основно и средно образование

50 таблети ќе бидат донирани на деца од ранливи категории и со посебни потреби или семејства со повеќе деца во

Прочитај повеќе