Реновирањето на хирургија во Гостивар е при крај – просторот разубавен со уметнички дела

Привршува реконструкцијата на хирургија во општата болница „Д-р Ферид Мурат“ во Гостивар.  Пациентите кои во иднина ќе се оперираат и

Read more