ГАКУД „Браќа Ѓиноски“ прослави 70 години постоење

Градското аматерско културно уметничко друштво „Браќа Ѓиноски“ од Гостивар, годинава прославува седум децении јубилеј и мисија на негување и промоција

Read more

ГАКУД „Браќа Ѓиноски“ од Гостивар слави 7 децении постоење

Градското аматерско културно уметничко друштво „Браќа Ѓиноски“ од Гостивар годинава одбележува голем јубилеј-седум децении постоење. Да се биде чувар на

Read more