Xуманитарна аукција на уметнички слики

Ликовниот уметник Славчо Максимовски во соработка со Здружението за лица со церебрална парализа од Тетово, вчеравечер организираа хуманитарна аукција на уметнички слики. собраните средства од продадените дела ќе бидат наменети за лицата со пореченост.